IssueManager 3.0
IssueManager Enhanced 3.0
VCalendar

News 
3.0.6 version released 9/12/2006

Subscribe
for notifications about new releases
(of all our apps)
Email


Wordpress themes


Design awesome Wordpress
themes & professional
Website templates.
www.Artisteer.com

dEVwzhDOvoKEA
Author Danial Posting date 6/7/2012 5:02:41 PM
Beautiful. I love you, my sister. Thank you for being such a pfreect match to my (stubborn) brother and the pfreect mommie for my sweet nieces and cheeky little nephew. You are the best blessing to our family. 

Replies
Re: dEVwzhDOvoKEA 
Author Jeff  Posting date 8/13/2012 9:27:53 PM 
Assalamualaikum wbt, secara inalhskya bagi saya wanita perlu pandai memasak bak kata ibu saya rahsia menawan hati suami adalah dengan masakan, susah sangat ke nak masak? x suasah wahai saudari2 kaum sejenisku.. jgn jadikan kesibukan dan tingginya pangkat dan darjat sebagai penghalang untuk kita belajar kenakl asam garam di ceruk dapur bagi yang berkemampuan hari ini boleh la makan luar tapi sampai bila nak makan kat luar? mungkin hari ini kita mahupun suami berkemampuan utk menggaji org gaji tetapi andai ditakdirkan hidup tetiba susah.. isteri pulak x reti masak org gaji dah tak ada, how? budget dah ketat..takkan nak berbelanja untuk makan kat luar lg kot? so itulah pentingnya isteri kena tahu memasak sedap atau tidak belakang cerita yg penting tahu memasak, nak sedap keep on lah belajar x da nye belajar sekali memasak terus pandai so keep on trying kalau masak x sedap. 
Re: dEVwzhDOvoKEA 
Author Gilberto  Posting date 8/14/2012 12:43:07 AM 
fuhh..bangga giler mlm ni dpt baca sume entry kat dot com nih.dr kul bape td dok tilik satu satu satu sampai la undur2 tgk first entry nih suekee 

Post reply
Author *
Topic *
Message *

   Visit our sponsors:
Visual PHP and Web Development, Web Reporting